הדר פרנקנטל ימונה לראש מחלקת הדיגיטילת של גלי צה”ל ועתיד להצעיד קדימה את פלטפורמות הדיגיטל בהתאם ליעדים שקבעה מ״מ מפקדת התחנה והעורכת הראשית גלית אלטשטיין, ובראשם: יצירת במות דיגיטליות מתקדמות שיביאו לידי ביטוי את מכלול העשייה של גל”צ כבית תוכן רב גוני בעולמות החדשות, התרבות, הצבא והתעודה. זאת באמצעות יצירת סינרגיה בין שידורי ה-fm לדיגיטל ויצירת תכנים ייעודיים נוספים.
הדר הוא בעל נסיון עיתונאי ומקצועי עשיר. עד לאחרונה ניהל את הדיגיטל של ערוץ כנסת, שם הוביל בהצלחה פיתוח אסטרטגיה ובניית מערך תוכן ייעודי, כולל בניית הצוות וניהולו, והביא את הערוץ להישגים.
לפני כן, שימש במגוון תפקידים עיתונאיים בערוצים המרכזיים: עורך המהדורה המרכזית ו-“חדשות הלילה” בתאגיד השידור הציבורי “כאן”, עורך “תכנית הבוקר” עם יואב לימור וגלית גוטמן בקשת 12, עורך בתכנית “היום שהיה” עם גיא זהר בחדשות 10 ועוד.
פרנקנטל בוגר קורס העיתונאים של גלי צה”ל ובוגר בהצטיינות של המחלקה לפוליטיקה וממשל ושל המחלקות לספרות ולימודי המזרח התיכון באוניברסיטת בן-גוריון.
